Watch Medier

Webshop giver millioner i kassen til ALK

Allergikoncernen ALK tjener ikke kun penge på allergibehandlinger, Millioner af kroner strømmer også ind fra onlinesalg af forbrugerprodukter som fiskeolie, næsefiltre og allergivenligt sengelinned. Området kan blive lige så stort som ALKs kernemarked, allergimedicin, lyder det fra den adm. direktør.

ALK, med adm. direktør Carsten Hellmann i spidsen, tjener millioner af kroner på salg af forbrugerprodukter til mennesker med allergi, og forretningsområdet kan indenfor en årrække blive lige så stort, hvis ikke større end selskabets kernemarked. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Næsefiltre, støvsugere, sengelinned, probiotika og elektriske apparater, der kan hjælpe allergikere med at mindske antallet af allergener i luften inden døre.

Allergikoncernen ALK tjener millioner af kroner på salg af forbrugerprodukter til mennesker med allergi, og forretningsområdet kan inden for en årrække gå hen at blive lige så stort, hvis ikke større, end selskabets kernemarked, som er de injektions- og tabletbaserede vacciner.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs