Watch Medier

Waoo-medejer forlanger "fyldestgørende orientering" om direktørfyring

En ekstraordinær generalforsamling om fyringen af direktøren er på vej i bredbåndsleverandøren Waoo. Det sker på foranledning af medejeren Norlys. "Som andelsejet selskab har vi behov for at få vendt hver en sten og få vished om, at tingene foregår ordentligt," siger Norlys.

"Det er os, der har bedt om at få en ekstraordinær generalforsamling," fortæller Josefine Kofoed fra Norlys. | Foto: Norlys/PR

Sagen om fyringen af adm. direktør Jørgen Stensgaard fra bredbåndsleverandøren Waoo er så alvorlig, at energiselskabet Norlys har bedt om, at der bliver indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i Waoos ejerkreds.

Ifølge chefen for public affairs og presse i Norlys, Josefine Kofoed, vil generalforsamlingen finde sted nu på fredag den 20. november.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs