Watch Medier

Novo Nordisk og biotekselskab slutter fred i strid om ansatte og fortrolig viden

En retsstrid mellem Novo Nordisk og amerikanske Biomarin om forretningshemmeligheder og rekruttering af centrale ansatte er afsluttet uden om retssalene, skriver dagbladet Børsen.

Foto: Stine Tidsvilde

Novo Nordisk og det amerikanske biotekselskab Biomarin har sat et punktum for en retsstrid om urent trav i kampen om hæmofilimarkedet.

Det skriver dagbladet Børsen.

Omdrejningspunktet for striden er den tidligere Novo-chef for salg af hæmofilimidler på den amerikanske østkyst, James Stephens, skifte til Biomarin i efteråret 2019  - Novo Nordisk frygtede nemlig, at Stephens havde taget fortrolige dokumenter med til den nye arbejdsgiver, ligesom medicinalselsakbet mente, at Biomarin havde forsøgt at hyre James Stephens - og andre af det danske selskabs sælgere - netop på grund af den fortrolige viden, som de besad om Novo Nordisks salgsstrategier på hæmofilimarkedet.

Novo Nordisk bekræfter overfor mediet, at der er indgået forlig, men ønsker derudover ikke at fortælle om indholdet af aftalen.

Forliget er det andet i sagen, da Novo Nordisk i løbet af sommeren indgik forlig med hovedpersonen, James Stephens.

Novo Nordisk: Sagsøgt salgschef spillede dobbeltrolle og tog 1000 emails til Biomarin Novo Nordisk og Biomarin optrapper kamp i retten – slås om milliarder og fortrolig viden Sagsøgt Novo Nordisk-salgschef afviser anklager og anlægger modkrav Novo Nordisk undersøger sagsøgt salgschefs computer – lagde filer på USB før jobskifte Novo Nordisk sagsøger salgschef efter jobskifte – frygter læk af fortrolig viden 

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs