Watch Medier

Nemlig.com spår løft i omsætningen på 1 milliard i år

Stor vækst i dagligvareselskabet fra især ældre kunder vil sende omsætningen over 2 mia. kr. i indeværende regnskabsår, siger direktør på konference.

Nemlig.coms stifter og adm. direktør har set de ældre kunder købe ind i hobetal i år. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Der er vild vækst i Nemlig.com med 1000 nye medarbejdere i år og en omsætning, der ifølge adm. direktør Stefan Plenge stiger med 1 mia. kr. i 2020. Det skriver Dansk Handelsblad.

I Nemlig.coms seneste regnskab for 2018/19 endte omsætningen på 1,4 mia. kr., men i det snarligt kommende regnskab kan især væksten fra den ældre kundegruppe trække toplinjen op.

"En af de helt store ting, der er sket for vores vedkommende, er, at kundegruppen, der hedder plus 65, er blevet vores næststørste kundegruppe. Det var vores ubestridt mindste kundegruppe før," sagde Stefan Plenge ifølge Dansk Handelsblad på dagligvarekonferencen FMCG Fast Forward.

Nemlig og Salling Group tror på høj onlinevækst i kommende år 

Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs