Nemlig.com spår løft i omsætningen på 1 milliard i år

Stor vækst i dagligvareselskabet fra især ældre kunder vil sende omsætningen over 2 mia. kr. i indeværende regnskabsår, siger direktør på konference.
Nemlig.coms stifter og adm. direktør har set de ældre kunder købe ind i hobetal i år. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix
Nemlig.coms stifter og adm. direktør har set de ældre kunder købe ind i hobetal i år. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Der er vild vækst i Nemlig.com med 1000 nye medarbejdere i år og en omsætning, der ifølge adm. direktør Stefan Plenge stiger med 1 mia. kr. i 2020. Det skriver Dansk Handelsblad.

I Nemlig.coms seneste regnskab for 2018/19 endte omsætningen på 1,4 mia. kr., men i det snarligt kommende regnskab kan især væksten fra den ældre kundegruppe trække toplinjen op.

"En af de helt store ting, der er sket for vores vedkommende, er, at kundegruppen, der hedder plus 65, er blevet vores næststørste kundegruppe. Det var vores ubestridt mindste kundegruppe før," sagde Stefan Plenge ifølge Dansk Handelsblad på dagligvarekonferencen FMCG Fast Forward.

Nemlig og Salling Group tror på høj onlinevækst i kommende år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også