Watch Medier

Danske Bank-formand: "Et eklatant ledelsesmæssigt svigt"

Danske Banks bestyrelsesformand Karsten Dybvad undskylder i TV 2 over for medarbejdere i sag om problemer i inkassoafdelingen

Danske banks bestyrelsesformand Karsten Dybvad | Foto: Jens Dresling

Danske Banks bestyrelsesformand Karsten Dybvad kom søndag aften i TV 2 med en uforbeholden undskyldning til de medarbejdere, der med henvendelser til ledelsen forsøgte at få rettet op på problemerne i inkassoafdelingen.

"Det er jo en helt forfærdelig sag, og jeg vil gerne give en uforbeholden undskyldning til alle de medarbejdere, der har sagt til, som har forsøgt at råbe ledelsen op. Det er jo ikke i orden og et eklatant ledelsesmæssigt svigt, "siger Karsten Dybvad i et interview med 19-nyhederne.

Også kunderne, der har mistet penge, fik en undskyldning med løfte om, at banken vil erstatte tab i fuldt omfang.

Tidligere søndag kom det på tv2.dk frem, at Kaare Larsen, der i dag er pensioneret, men i 2004 sad i spidsen for Danske Banks inkassoafdeling, løbende underrettede sin nærmeste chef, Kim Winther, om, at bankens løsninger i inkasseafdelingen medførte fejl. Det skriver TV2.

"Jeg kan kun sige, at jeg har skreget på ressourcer hele tiden. For at rydde op. Jeg havde simpelthen så meget skidt i afdelingen, og det havde jeg sagt i adskillige år," siger Kaare Larsen til TV 2.

Pensioneret Danske Bank-ansat retter kritik mod nuværende chef 

 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs