Watch Medier

Medie: TDC har kurs mod fyringsrunde

Teleselskabet TDC står over for endnu en sparerunde, efter at selskabet uddelte 150 fyresedler i foråret. Denne gang skal 200-500 job nedlægges.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

TDC, der bl.a. ejer Yousee, planlægger at nedlægge mellem 200 og 500 stillinger i telekoncernen, skriver Finans.

Fyringsrunden kommer blot syv måneder efter, at ledelsen hos TDC fyrede 150 ansatte i forbindelse med nedlæggelsen af 185 telejob. Også den kommende runde sker på baggrund af job, der ikke bliver behov for længere, lyder det.

"Der er tale om fyringer som følge af opgaver og produkter, der ikke skal laves mere," siger Lars Jørgensen, der er formand for TDC Landsklub til avisen.

Hos tv-distributøren Yousee har man bl.a. flere gange måttet konstatere, at antallet af tv-kunder har været faldende. I alt har TDC vinket farvel til 118.000 tv-kunder i de første tre fjerdedele af 2020.

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs