Watch Medier

Dior og Politiforbundet flytter ind når Codan forlader Codanhus

Ejeren af højhuset Codanhus på Frederiksberg har allerede fundet to nye lejere, efter at forsikringsselskabet Codan har bebudet fraflytning.

Codanhus får to nye lejere i Politiforbundet og Christian Dior, lyder det fra Klövern, der ejer kontorejendommen. | Foto: PR

Mandag kom det frem, at forsikringsselskabet Codan vil fraflytte højhuset Codanhus på Gammel Kongevej på Frederiksberg, da der er behov for mindre plads, fordi der indføres permanent hjemmearbejde for en del af medarbejderne.

Det efterlod den svenske ejendomsinvestor Klövern, der ejer højhuset, med et ønske om at få nye lejere ind til at tage overtage Codans lejemål i den i alt 41.000 kvm store kontorbygning fra 1961.

Men Klövern meddeler nu, at man har sikret sig to nye lejere til bygningen, som den svenske investor i 2018 købte af ejendomsselskabet Dades for 1,4 mia. kr.

Den ene er parfumevirksomheden Christian Dior, der har lejet sig til på 973 kvm i Codanhus og flytter ind 1. marts næste år.

Den anden er fagforbundet Politiforbundet, som har skrevet under på at overtage 1946 kvm fra 1. juni næste år.

"Det er med stor glæde, at vi byder vores nye lejere velkommen til Codan-huset, hvor vi har haft en meget stor interesse for huslejer efter vores erhvervelse af ejendommen. Københavns lejemarked er stærkt, og disse udlejninger er trin i vores plan om at omdanne ejendommen fra en enkelt lejerbolig til en attraktiv moderne flerlejet ejendom," lyder det fra Andreas Lange, der er chef for Klöverns forretning i København. 

Codan er snart fortid i Codanhus i København

ATP pusler i kulissen med milliardhandel: Vil sælge Ørsted-hovedkvarter i Gentofte 

Frasalg giver færre indtægter hos Klövern 

CBRE-chef efter trecifret millionhandel i Nordhavn: Der kommer flere

Medie: Ejendomshandler for omkring 7 mia. kr. på vej i København 

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs