Watch Medier

Danish Crown våger over plantebaseret marked: "Vi følger ekstremt tæt med"

Kødkoncernen Danish Crown holder hele tiden øje med bevægelserne på det plantebaserede område. Indtil videre sker der kun mindre rokeringer på markedet, og Danish Crown spreder selv indsatsen inden for det plantebaserede ud i hele koncernen.

Oksekødschef Finn Klostermann er ikke længere så bekymret for den øgede plantebaserede konkurrence, som han var tidligere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hakket plantefars i burgeren har fået masser af medieopmærksomhed de senere år, og hos slagterikoncernen Danish Crown holder man nøje øje med den plantebaserede trend.

Hos divisonen Danish Crown Beef ser man ikke plantebaserede produkter tage markedsandele fra den store danske indkøbsfavorit, hakket oksekød. I hvert fald ikke længere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs