Watch Medier

Industriens Pension har pensionssektorens bedste image

Blandt pensionsselskaberne ser danskerne mest positivt på Industriens Pension, viser ny imageundersøgelse. Lærernes Pension, der ellers frem til i år har vundet tre gange i træk, går samtidig mest tilbage.  

Adm. direktør i Industriens Pension, Laila Morternsen, står i spidsen for virksomheden med pensionssektorens bedste image, viser ny imageundersøgelse. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Ifølge danskerne har Industriens Pension pensionsbranchens bedste image. Det er resultatet af den årlige måling Finansimage, der er lavet af FW Insight og analysehuset Wilke.

Industriens Pensions får en score på 78,4 ud af 100 og snupper førstepladsen fra Lærernes Pension, der ellers frem til i år har vundet tre år i træk. Men Lærernes Pension går 1,3 procentpoint tilbage – mest af alle pensionsselskaber – og ender derfor på en tredjeplads i år med en samlet score på 77,2.

På andenpladsen finder man ATP, mens årets højdespringer er Akademikerpension, som går 3,9 procentpoint frem, men alligevel er at finde på en samlet 10. plads.

P+, der også er et nyt navn for mange danskere, indtager sidstepladsen i årets måling. Her er man 5,1 procentpoint efter gennemsnittet for hele branchen. P+ er resultatet af en fusion mellem pensionsselskaberne JØP og DIP, der fandt sted i 2019.  

Pensionsbranchens image er blevet bedre

Gennemsnitligt går hele pensionssektoren desuden frem med 1,6 procentpoint.  

Ligesom sidste år er det kun forsikringsbranchen, der har en meget gennemsnitlig bedre score end pensionssektoren. Hos banker, realkreditinstitutter og investeringsforeninger er virksomhedernes image lavere.

Målingen er baseret på svar fra godt 5000 repræsentativt udvalgte danskere. Undersøgelsen er gennemført i perioden 7. juli til 31. august.

Undersøgelsen er en del af rapporten Finansimage 2020, der udgives af FinansWatch i samarbejde med Wilke. Rapporten er gratis for abonnenter på FW Insight, men kan også købes separat.

Læs gratis preview af rapporten her:

https://insight.finanswatch.dk/rapporter/2020/finansimage/

Læs mere om FW Insight her:

https://insight.finanswatch.dk/

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs