Watch Medier

Vestas lancerer investeringsplatform for bæredygtige energi-startups

Med etablering af Vestas Ventures vil vindmølleproducenten gå tidligt ind i startups, der arbejder med bæredygtige energiløsninger.

Vestas vil ind i bæredygtige energiløsninger i bredere forstand. | Foto: Jan Dagø/IND

For tre år siden gik Vestas ind i den svenske batterivirksomhed Northvolt. Skiftet fra kun at have fokus på vindmøller til også at have blik for bæredygtig energi i bredere forstand følges nu op med et nyt iniatativ. Vestas etablerer nemlig investeringsplatformen Vestas Ventures, der skal gå ind i startups inden for bæredygtige energiløsninger.

"Med Vestas Ventures sigter vi mod at engagere os med startup-virksomheder for at accelerere anvendelsen af bæredygtig energi og finde partnere med et fælles formål og strategi, der understøtter Vestas' rolle i energiomstillingen. Det er et godt eksempel på, hvordan vi involverer os i tætte og gensidigt fordelagtige partnerskaber på tværs af vores værdikæde," siger innovationschef Bo Svoldgaard fra Vestas.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs