Watch Medier

DSV udvider lager og logistik i Hedehusene med 95.000 kvm

DSV Panalpina iværksætter anden fase af byggeriet af selskabets lager- og logistikfaciliteter i Hedehusene ved København. Anden fase er en udvidelse på 95.000 kvm, som primært skal bruges til lager for e-handel og medicinalvarer.

Foto: Ivan Riordan Boll/Politiken/Ritzau Scanpix

Det danske transportselskab DSV Panalpina iværksætter anden fase af byggeriet af selskabets lager- og logistikfaciliteter på Hedelandsvej i Hedehusene med planerne om at udvidelse på 95.000 kvm.

Det skriver DSV Panalpina i en meddelelse.

I 2019 indviede DSV den første 47.000 kvm store lager- og logistikbygning på Hedelandsvej, og transportselskabet forventer at tage de næste 95.000 kvm i brug i begyndelsen af 2022.

Behovet for lagerplads i det storkøbenhavnske område er ifølge DSV Panalpina i stadig stigning, ikke mindst når det gælder mere avancerede løsninger.

"Der er specielt stor efterspørgsel på logistikfaciliteter til e-commerce samt health care/pharma, og dele af de nye bygninger bliver derfor indrettet specifikt til disse formål," siger adm. direktør Marcel Blomjous, DSV Solutions.

Omkring en tredjedel af nybygningen svarende til cirka 35.000 kvm indrettes til health care/pharma og vil ud over kølelager også inkludere frostlager ned til minus 40 grader celcius.

DSV's it-direktør om integration: Der var mere oprydning end forventet

DSV Panalpina sælger logistikejendom og indgår lejemål

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs