Watch Medier

Tidligere Danica-direktør trækkes ind i familiefejde: Investerede 1 million i omstridte ejendomme

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB 4: Peter Mering, tidligere ejendomsdirektør i Danica Pension, stod bag købet af omstridt datterselskab i ejendomskoncern, hvor ejerfamilien slås indbyrdes. Han opgav frivilligt en aktiepost til 1 mio. kr. i selskabet og vil ikke kommentere sagen.

Peter Mering var formand for bestyrelsen i JMGH fra 2005 til 2007. Den post har han genindtaget i september i år. | Foto: PR / Danica Pension

En af ejendomsbranchens store profiler spiller en nøglerolle i opgøret i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH), som EjendomsWatch har beskrevet i de seneste dage.

Den tidligere ejendomsdirektør og nuværende seniorrådgiver i Danica Pension, Peter Mering, var frem til 2012 ansat i JMGH, hvor han efter eget udsagn "varetog forvaltningen af JMGH og driften i JMGH's datterselskaber."

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs