Watch Medier

Tidligere Danica-direktør trækkes ind i familiefejde: Investerede 1 million i omstridte ejendomme

RIVEGILDE I FAMILIESELSKAB 4: Peter Mering, tidligere ejendomsdirektør i Danica Pension, stod bag købet af omstridt datterselskab i ejendomskoncern, hvor ejerfamilien slås indbyrdes. Han opgav frivilligt en aktiepost til 1 mio. kr. i selskabet og vil ikke kommentere sagen.

Peter Mering var formand for bestyrelsen i JMGH fra 2005 til 2007. Den post har han genindtaget i september i år. | Foto: PR / Danica Pension

En af ejendomsbranchens store profiler spiller en nøglerolle i opgøret i det familieejede Julius M. Goldschmidt Holding (JMGH), som EjendomsWatch har beskrevet i de seneste dage.

Den tidligere ejendomsdirektør og nuværende seniorrådgiver i Danica Pension, Peter Mering, var frem til 2012 ansat i JMGH, hvor han efter eget udsagn "varetog forvaltningen af JMGH og driften i JMGH's datterselskaber."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs