Watch Medier

Dansk podcastplatform indgår aftale med amerikansk producent

En true crime-podcast er startskuddet til et samarbejde mellem den danske podcastplatform Podimo og producent fra USA.

Foto: Rune Pedersen

Podcasttjenesten Podimo, der har hovedbase i Danmark og også er på markedet i Tyskland, Spanien og Latinamerika, har indgået en aftale med den amerikanske podcastproducent Iheartmedia. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Samarbejdet indebærer, at podcasts produceret af det amerikanske selskab bliver oversat fra engelsk til spansk, tysk og dansk og lagt i Podimos indholdskatalog. Indtil videre har parterne kun løftet sløret for oversættelse af en enkelt podcast, der har titlen "Forgotten: Women of Juárez", men flere er på vej, oplyser Podimo.

"Vi ved, at omkring 90 pct. af al lytning på Podimo er af podcasts, som foregår på lokale sprog, så ved at oversætte gode historier kan vi udvide publikummet af de her historier enormt," siger Eva Lægdsgaard, chef for strategiske relationer hos Podimo, i meddelelsen.

Podimo gik i luften i Danmark i efteråret 2019 og har som ambition at opdyrke et betalingsmarked for podcast. Det er uvist, hvor mange betalende abonnenter tjenesten har.

Mere fra Watch Medier

Falck sælger vejhjælpsforretning i fem lande

Et frasalg af vejhjælpsforretning i en række lande sker som et led i Falcks langsigtede strategi om at udvikle sig som integreret sundhedsforretning. Salgsprisen er aftalt til 1 mia. kr.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs