Watch Medier

Ny bogtjeneste venter fordobling af streamere: "Det er et vildt marked"

Forlagene Gyldendal, Gads Forlag og Modtryks nye bogstreamingtjeneste, Chapter, vil kapre kunder med nye abonnementstyper til børnefamilier og flexlæsere i "meget hårdt, konkurrencepræget marked", siger direktør.

Direktør for Chapter, Jesper Siber, er tidligere kommerciel direktør for Rosinante & co. | Foto: Gyldendal/PR

Med et tocifret millioninvestering har forlagene Gyldendal, Gads og Modtryk i efteråret kastet sig ind i kampen på et voksende marked for bogstreaming, hvor konkurrencen lader hånt om corona-behørig afstand og bliver stadig tættere.

"Det er et vildt marked i øjeblikket. Hvis du sætter dig ned og ser en reklameblok i de her uger, ser man Saxo,  Bookbeat, Mofibo og Chapter – alle er ude nu og bruger marketingkroner på at få skabt en position og kunne trække kunder til," siger Jesper Siber, der er adm. direktør for forlagenes bogtjeneste Chapter, der har været i luften siden oktober.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale - og endda betale dyrt - for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende eksperter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs