Watch Medier

Amazon vil knytte bånd til danske virksomheder

Der er ingen konkrete planer om at gå ind i Danmark, men den amerikanske nethandelsgigant Amazon vil knytte danske virksomheder til sig som leverandører eller selvstændige forhandlere via Amazons platform.

Foto: David Becker/AFP/Ritzau Scanpix

Amazon åbnede i oktober sin svenske onlineforretning, hvor techkoncernen bl.a. sælger bøger, men der er endnu ingen konkrete planer om at rykke ind i Danmark, fortæller Alex Ootes, chef for europæisk ekspansion hos Amazon, til Jyllands-Posten. Til gengæld har den amerikanske nethandelsgigant indledt en charmeoffensiv over for danske virksomheder.

"Det er vigtigt for vores kunder. Vi kan ikke have en succesfuld forretning uden selskaber som Lego, der er villige til at være leverandører eller selvstændige forhandlere på Amazon. Det er derfor, vi er super begejstrede for at arbejde med danske virksomheder," siger Alex Ootes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs