Watch Medier

Kun Novo Nordisk overgår Danske Banks udgifter til forskning og udvikling

Kun medicinalkoncernen Novo Nordisk ligger over Danske Bank, når det gælder danske virksomheders omkostninger til forskning og udvikling, viser ny opgørelse. Socialdemokratiet arbejder for at øge fradraget for denne omkostningstype.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danske Bank er toer på liste over danske virksomheder med de højeste udgifter til forskning og udvikling, skriver Berlingske.

Listen er udarbejdet af den liberale tænketank Cepos ud fra de senest tilgængelige tal fra EU-Kommissionen, og baggrunden er, at der i sommer blev indført et midlertidigt forskningsfradrag på 130 pct., som flere mener, bør gøres permanent og uden loft.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs