Topdanmark vil tilbyde lægehjælp med ny app

Forsikringsselskabet Topdanmark håber på mere loyale kunder ved at tilbyde lægehjælp online.
Carsten Elmose, privatkundedirektør i Topdanmark. | Foto: PR/Topdanmark
Carsten Elmose, privatkundedirektør i Topdanmark. | Foto: PR/Topdanmark
AF RITZAU FINANS

Forsikringsselskabet Topdanmark vil nu tilbyde lægehjælp til en halv mio. danskere i håbet om flere og mere loyale kunder.

Det skriver dagbladet Børsen.

Topdanmark vil tilbyde lægehjælp til sine kunder for at give en "særlig fordel" til sine mest loyale kunder, forklarer selskabets direktør for privatkunder, Carsten Elmose.

Det vil helt konkret dreje sig om to nye services, hvor den ene del handler om hverdagsproblemer, som man normalt ville kontakte lægen omkring, mens den anden del henvender sig til kunder med mere alvorlige lidelser.

"Hvis du er på ferie i Grækenland, og du bliver syg, kan du hurtigt få en videokonsultation med en dansk læge i stedet for at sidde på et lokalt lægehus, hvor du ikke forstår noget. Eller hvis du står derhjemme om aftenen, og dit barn bliver syg, så kan du måske undgå at tage på skadestuen," forklarer direktøren til Børsen.

Den nye service vil også kunne hjælpe mennesker med kræft, tilføjer direktøren, da Topdanmarks nye service giver mulighed for "at læger fra verdens bedste hospitaler kommer ind over" og er med til at vurdere den konkrete sag.

Topdanmark har indgået en aftale med det amerikanske selskab Teladoc om at levere den nye service, der består i en app med navnet Sundhedshjælp.

Ifølge Carsten Elmose er der ikke knyttet yderligere omkostninger for Topdanmarks kunder til den nye service. Håbet er i stedet, at de bliver længere i selskabet med den nye service.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også