Watch Medier

Dansk robotfirma lander stor EU-aftale – skal levere 200 robotter til kamp mod covid-19

Den danske virksomhed UVD Robots har netop indgået en stor kontrakt med EU-Kommissionen, der betyder, at virksomheden skal levere 200 desinfektionsrobotter til europæiske hospitaler.

Foto: UVD Robots / PR-Foto/European Commission

Der er stor glæde at spore hos danske UVD Robots, der holder til ved Odense. Selskabet, der leverer automatiske desinficeringsløsninger til hospitaler og sundhedssektoren, har netop indgået en stor aftale med EU-Kommissionen, som indebærer, at virksomheden skal levere 200 UVD-desinfektionsrobotter til europæiske hospitaler.

"Vi er rigtig glade og stolte af, at EU har valgt vores produkt, og at vores produkt kan være med til at bekæmpe covid-19 på de europæiske hospitaler. Det gør vi i forvejen, men det her er en stor volumen og et engangstiltag for virkelig at gøre en forskel på hospitalerne. Og der er vi glade for, at vores robotter kan komme ind og hjælpe til over hele Europa," siger UVD Robots’ adm. direktør, Per Juul Nielsen, til MedWatch og kalder samtidig kontrakten for en blåstempling af virksomheden og dens produkt.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs