Watch Medier

Novo-stifters arvinger øger sats på diabetesselskab

Børne- og oldebørn af Novo-stifteren Thorvald Pedersen har med ny millioninvestering lagt hånden yderligere på kogepladen i startup-selskabet Hedia, der udvikler en app til at hjælpe diabetikere med at styre deres sygdom.

Peter Lucas, adm. direktør i Hedia, glæder sig over, at de eksisterende aktionærer støtter op. | Foto: Peter Lucas, adm. direktør i Hedia / PR

Børne- og oldebørn af Novo-stifteren Thorvald Pedersen tror så meget på iværksætterne bag appen Hedia og selskabets mission om at gøre livet lettere for diabetikere, at de nu igen lader pengene regne ned over den københavnske iværksættervirksomhed.

I juli sidste år lagde de 15 mio. kr. i Hedia, der står bag en app, som hjælper diabetikere med at tage den rette mængde insulin i hverdagen, og nu topper de så op med yderligere 1 mio. euro, svarende til cirka 7,4 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs