Watch Medier

Salling Groups ejendomme får nyt administrationsselskab

Administrationen af Salling Groups samlede ejendomsportefølje overgår til april til CEJ Aarhus. Det er CEJ's hidtil største aftale i Aarhus, og den skal gerne kunne aflæses i 2021-regnskabet.

Anne Marie Oksen, adm. direktør i CEJ, der har gaflet en stor aftale med Salling Group for næsen af andre administratorer. | Foto: PR / CEJ

Landets tredjestørste ejendomsadministrator, CEJ, overtager fra andet kvartal af 2021 administrationen af hele dagligvarekoncernen Salling Groups portefølje af ejendomme og lejemål. Det sker gennem datterselskabet CEJ Aarhus. Opgaven er hidtil blevet varetaget af Newsec.

I Danmark driver Salling Group bl.a. over 500 Netto-butikker, mere end 100 Føtex-butikker og knap 20 Bilka-varehuse.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs