Watch Medier

ISS-chef opdaterer strategien

Den danske servicekæmpe ISS lancerer en opdateret strategi med frasalg af udenlandske enheder med 4 mia. kr. i omsætning. Målet er nu et stærkere, simplere og tættere ISS, lyder det fra topchefen, som også har sat et nyt ledelseshold.

Jacob Aarup-Andersen sætter nye mål. | Foto: Watch Medier/Jan Bjarke Mindegaard

(Organisk vækst rettet til driftsmargin i andet afsnit)

Den danske servicekæmpe ISS og den nye topchef, Jacob Aarup-Andersen, er klar med en opdateret strategi, der trækker de tidligere mellemlange målsætninger tilbage og byder markante frasalg.

ISS venter nu en driftsmargin på over 4 pct. ved indgangen til 2023 og ser positive pengestrømme i 2021, og venter en "stærk" forbedring i 2022.

Samtidig byder den opdaterede strategi på frasalg af virksomheder med en samlet omsætning på 4 mia. kr. Der er tale om aktiviteter i Portugal, Rusland, Taiwan og "udvalgte ikke-kerneforretninger", skriver ISS.

Fokus vil nu fortsat - omend i højere grad - være på selskabets key account-segment, og der betyder reorganisering af landestrukturer og "markante" investeringer i kerneservices og teknologi, lyder det i meddelelsen.

"På det seneste har vores eksekvering og finansielle performance ikke været, hvor den skulle være. Den strategi, vi lancerer i dag - OneISS - skaber et stærkere, simplere og tættere ISS. Den repræsenterer starten på en ny rejse og er fokuseret og ufravigende i at drive eksekveringen og levere på løftet om selskabets internationale styrker," lyder det blandt andet fra den administrerende direktør Jacob Aarup-Andersen.

Vækst i 2021

ISS gentager sine forventninger til 2020, der fortsat lyder på en negativ organisk vækst på mellem 6-8 pct. og en "marginalt positiv driftsmargin eksklusive restrukterings- og engangsomkostninger.

I 2021 venter selskabet en positiv organisk vækst, en rapporteret driftsmargin på over 2 pct. og svagt positive pengestrømme, skriver selskabet.

Jacob Aarup-andersen har samtidig sat et nyt ledelseshold med Kasper Fangel som ny finansdirektør, ligesom han har oprettet en endnu ubesat stilling som Chief Information and Digital Officer.

Læs mere her:

Ny ISS-strategi betyder nye chefer 

ISS-topchef: Det giver ikke mening at tale om langsigtede mål nu 

Sydbank: ISS-frasalg er den rigtige strategi 

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs