Watch Medier

Viaplay, DR og Zentropa går sammen om ny sæson af Riget

Viaplay vil i 2022 byde på premiere på en ny sæson af Lars von Triers tv-serie "Riget", som kort efter bliver vist på DR.

Lars von Triers "Riget" havde premiere i 1994, mens seriens anden sæson løb over skærmen i 1997. | Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter 25 års pause er der i 2022 comeback til serien "Riget", hvis to første sæsoner blev vist af DR i 1994 og 1997. Det er Viaplay og DR, der sammen med produktionsselskabet Zentropa vækker serien til live, oplyser parterne bag serien i en pressemeddelelse.

Tredje og sidste sæson får titlen "Riget Exodus" og vil ligesom de to foregående sæsoner have Lars von Trier som kreativ bagmand. Han skriver sammen med Niels Vørsel også manuskript til serien, som får økonomisk støtte af Film i Väst og Nordisk Film og Tv Fond.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs