Watch Medier

Ejendomsselskaber går sammen om 35.000 kvm storbyggeri i Valby

De to nordiske ejendomsselskaber NREP og Balder har aftalt deres første fælles byggeprojekt. Projektet på det tidligere grønttorv i Valby vil bestå af 165 boliger plus en stor mængde kontorer og kollegieværelser. Sjælsø Management skal stå for styring af byggeriet, der forventes færdigt i 2024.

Projektet, der har navnet Torveporten, skal opføres ved det gamle grønttorv i Valby. Det endelige udeseende er ikke fastlagt, men ovenstående er en skitse over, hvordan projektet kan komme til at se ud. | Foto: PR / NREP / Balder

Et 35.000 kvm byggeri er undervejs ved det gamle grønttorv i Valby. Bag projektet står to de nordiske ejendomsselskaber NREP og Balder, der for første gang er gået sammen i et 50/50 joint venture.

"Hos Balder anser vi NREP som én af de mest professionelle aktører på det nordiske ejendomsmarked. Vi ser derfor frem til samarbejdet om disse attraktive projekter. Vi er sikre på, at samarbejdet vil resultere i stor værdiskabelse for alle parter," udtaler Balder Danmarks adm. direktør, Flemming Joseph Jensen i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs