Watch Medier

Ejendomsselskaber går sammen om 35.000 kvm storbyggeri i Valby

De to nordiske ejendomsselskaber NREP og Balder har aftalt deres første fælles byggeprojekt. Projektet på det tidligere grønttorv i Valby vil bestå af 165 boliger plus en stor mængde kontorer og kollegieværelser. Sjælsø Management skal stå for styring af byggeriet, der forventes færdigt i 2024.

Projektet, der har navnet Torveporten, skal opføres ved det gamle grønttorv i Valby. Det endelige udeseende er ikke fastlagt, men ovenstående er en skitse over, hvordan projektet kan komme til at se ud. | Foto: PR / NREP / Balder

Et 35.000 kvm byggeri er undervejs ved det gamle grønttorv i Valby. Bag projektet står to de nordiske ejendomsselskaber NREP og Balder, der for første gang er gået sammen i et 50/50 joint venture.

"Hos Balder anser vi NREP som én af de mest professionelle aktører på det nordiske ejendomsmarked. Vi ser derfor frem til samarbejdet om disse attraktive projekter. Vi er sikre på, at samarbejdet vil resultere i stor værdiskabelse for alle parter," udtaler Balder Danmarks adm. direktør, Flemming Joseph Jensen i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs