Watch Medier

Kopenhagen Fur forventer to slutår med omsætning for "rigtig mange milliarder"

Verdens største auktionshus for minkskind har to års levetid tilbage. Det bliver år med mindst 40 pct. prisstigninger, forventer Kopenhagen Fur. Selskabets direktør kalder det endelige stop for branchen deprimerende, selv om kunderne ikke helt har erkendt det.

Det er endnu uvist, om Jesper Lauge Christensen kan tage imod kunder fysisk ved pelsauktionen i februar 2021. | Foto: PR Kopenhagen Fur

Prisstigninger har været længe ventet i minkbranchen, hvor 2020 skulle have budt på økonomisk opsving til trængte danske minkavlere.

I stedet blev det året, hvor industrien blev lagt ned af regeringens politiske ordre om at aflive alle danske mink. Uden produktion af nye minkskind har verdens største minkauktionshus, Kopenhagen Fur, nu kun to års levetid tilbage. Med et markant lavere udbud forventer selskabet store prisstigninger i markedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs