Watch Medier

Huscompagniet indgår byggeaftale på 130 millioner

Typehusfirmaet Huscompagniet venter at kunne opnå en omsætning på et trecifret millionbeløb med en aftale om at bygge 63 rækkehuse på Sydsjælland.

Huscompagniets adm. direktør Martin Ravn-Nielsen (th.) og finansdirektør Mads Dehlsen Winther. | Foto: Gregers Tycho

Huscompagniet, der blev børsnoteret i efteråret, har indgået en aftale om et byggeprojekt med 63 rækkehuse i Strøby Egede på Sydsjælland.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Efter planen skal der leveres 28 rækkehuse i 2021 og 35 i 2022, som betales ved levering. Den forventede omsætning fra aftalen er omkring 130 mio. kr.

Aftalen er en del af Huscompagniets forventning om at øge væksten indenfor B2B (business to business), og projektet er indregnet i de økonomiske forventninger til 2021, fremgår det af meddelelsen.

"Der er et stort vækstpotentiale for os på B2B-markedet for rækkehuse til professionelle investorer, og vi forventer flere aftaler på området de næste år og vil fortsætte med at tage markedsandele, ligesom vi fastholder vores primære fokus med salg af parcelhuse til private," siger selskabets adm. direktør Martin Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen.

Jorden til byggeprojektet, som udgør omkring 79.000 kvadratmeter, er ejet og byggemodnet af Huscompagniet og solgt i forbindelse med projektet.

Selskabet venter at omsætte for omkring 3,6 mia. kr. i 2020, og for 2021 ventes en omsætning på mellem 3,8 til 4,2 mia. kr.

Huscompagniet er klar til børsnotering

Husbyggere melder om travlhed under coronakrisen

Stifter af Huscompagniet forud for planlagt børsnotering: "En flad case"

Topchef i Huscompagniet stopper omgående: "Der er ikke nogen hard feelings" 

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs