Huscompagniet indgår byggeaftale på 130 millioner

Typehusfirmaet Huscompagniet venter at kunne opnå en omsætning på et trecifret millionbeløb med en aftale om at bygge 63 rækkehuse på Sydsjælland.
Huscompagniets adm. direktør Martin Ravn-Nielsen (th.) og finansdirektør Mads Dehlsen Winther. | Foto: Gregers Tycho
Huscompagniets adm. direktør Martin Ravn-Nielsen (th.) og finansdirektør Mads Dehlsen Winther. | Foto: Gregers Tycho
AF RITZAU FINANS

Huscompagniet, der blev børsnoteret i efteråret, har indgået en aftale om et byggeprojekt med 63 rækkehuse i Strøby Egede på Sydsjælland.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Efter planen skal der leveres 28 rækkehuse i 2021 og 35 i 2022, som betales ved levering. Den forventede omsætning fra aftalen er omkring 130 mio. kr.

Aftalen er en del af Huscompagniets forventning om at øge væksten indenfor B2B (business to business), og projektet er indregnet i de økonomiske forventninger til 2021, fremgår det af meddelelsen.

"Der er et stort vækstpotentiale for os på B2B-markedet for rækkehuse til professionelle investorer, og vi forventer flere aftaler på området de næste år og vil fortsætte med at tage markedsandele, ligesom vi fastholder vores primære fokus med salg af parcelhuse til private," siger selskabets adm. direktør Martin Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen.

Jorden til byggeprojektet, som udgør omkring 79.000 kvadratmeter, er ejet og byggemodnet af Huscompagniet og solgt i forbindelse med projektet.

Selskabet venter at omsætte for omkring 3,6 mia. kr. i 2020, og for 2021 ventes en omsætning på mellem 3,8 til 4,2 mia. kr.

Huscompagniet er klar til børsnotering

Husbyggere melder om travlhed under coronakrisen

Stifter af Huscompagniet forud for planlagt børsnotering: "En flad case"

Topchef i Huscompagniet stopper omgående: "Der er ikke nogen hard feelings" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også