Watch Medier

Epilepsifirma får FDA-accept til afgørende forsøg - skal bane vejen til markedet

Medicoselskabet Uneeg Medical har fået grønt lys af den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, til opstart af klinisk studie på amerikanske epilepsipatienter. Det skal bane vejen for et salgseventyr i USA, som fremover forventes at levere 70 pct. af omsætningen.

Torben Sandgren, adm. direktør i Uneeg Medical (th.), har netop fået grønt lys af FDA til at indlede forsøg i USA med selskabets Episight-system. | Foto: Torben Sandgren, adm. direktør i Uneeg Medical

Det Lynge-baserede medicoselskab Uneeg Medical har opnået en afgørende milepæl med selskabets medicinske udstyr til optimering af epilepsibehandling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

It-investoren Preben Damgaard er død

Preben Damgaard, stifter af Damgaard Data og it-investor, er død i en alder af blot 59 år. Han var en toneangivende investor på den danske tech-scene og har haft betydning for en lang række store it-succeser herhjemme.

Lars Rohdes svanesang: Banker skal være forsigtige med udbytte

De danske banker bør passe på med at udbetale udbytte og lave aktietilbagekøb. Med udsigt til højere tab skal bankerne nemlig sikre et robust kapitalgrundlag, lød opfordringen fra Lars Rohde ved sit sidste årsmøde i Finans Danmark i rollen som nationalbankdirektør.

Danmarks næststørste biogaskoncern kan blive mål for opkøb

Analyse: Efter Shells milliardopkøb af Danmarks største biogaskoncern, Nature Energy, kan den næststørste biogaskoncern, Bigadan, også blive et interessant opkøbsemne. Den tidligere rent familieejede virksomhed har i dag en britisk kapitalfond som storaktionær, og pensionsselskabet Industriens Pension er også med i ejerkredsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs