Watch Medier

Epilepsifirma får FDA-accept til afgørende forsøg - skal bane vejen til markedet

Medicoselskabet Uneeg Medical har fået grønt lys af den amerikanske lægemiddelstyrelse, FDA, til opstart af klinisk studie på amerikanske epilepsipatienter. Det skal bane vejen for et salgseventyr i USA, som fremover forventes at levere 70 pct. af omsætningen.

Torben Sandgren, adm. direktør i Uneeg Medical (th.), har netop fået grønt lys af FDA til at indlede forsøg i USA med selskabets Episight-system. | Foto: Torben Sandgren, adm. direktør i Uneeg Medical

Det Lynge-baserede medicoselskab Uneeg Medical har opnået en afgørende milepæl med selskabets medicinske udstyr til optimering af epilepsibehandling.

De amerikanske lægemiddelmyndigheder, FDA, har således sagt god for, at selskabet, der er ejet af familierne bag høreapparatskoncernen Widex, må indlede forsøg i USA på amerikanske epilepsipatienter. De vil få placeret et hjernebølgeimplantat under huden til kontinuerlig måling af anfald.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs