Watch Medier

Vivino-stifter: "Onlinesalget af har nået et afgørende vendepunkt"

Efterdønningerne af coronakrisen har forplantet sig hele vejen til verdens største vinproducenter – faktisk til et punkt, hvor en ellers konservativ branche får vanskeligt ved at overleve uden en onlinestrategi, siger stifter af vin-app.

Foto: PR/Vivino

Mens verdens største vinhuse hidtil har se bort fra websalget, når det gjaldt om at sender flasker på markedet, er de i høj grad endt i en ny virkelighed efter 2020.

Sådan lyder meldingen til Dagbladet Børsen fra Heini Zachariassen, som står bag appen Vivino, som foruden at scanne vinetikketter også har over 50 millioner brugere på verdensplan. Virksomheden har ifølge stifteren mere end fordoblet omsætningen i et kriseår, som har "har rusket op i branchen på en måde, som er helt vild".

"Først og fremmest har hele onlinesalget bare taget et kvantespring, og det, jeg ser, er, at onlinesalg af vin har nået et afgørende vendepunkt. Nu er onlinesalg så stort, at hvis du som producent ikke har en onlinestrategi, får du vanskeligt ved at overleve i fremtiden. Det behøvede producenterne ikke før," siger Heini Zachariassen til avisen.

Vinapp kan rykke efter succesfulde corona-måneder

Vejret sætter historisk stop for tysk specialitet 

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs