Watch Medier

Milliardopkøb cementerer Egmont Publishings vægt på tre kerneområder

De klassiske medieaktiviteter er ét af tre kerneområder for Egmont Publishing, der har foretaget sit hidtil største opkøb inden for e-handel. Forventningen til det nye selskab er en fordoblet omsætning og en "rimelig indtjeningsgrad" inden for tre til fem år, siger direktør.

Torsten Bjerre Rasmussen, adm. direktør, Egmont Publishing. | Foto: PR/Egmont Publishing

Det er den hidtil største tegnebog i selskabets historie, som Egmont Publishing har fundet frem til købet af Royal Design Group. Den danske mediekoncern oplyser ikke den præcise købspris, men der er tale om en milliardhandel.

Royal Design Group sælger design-, bolig- og interiørartikler online og omsætter i år for knap 1 mia. svenske kr. svarende til omkring 750 mio. kr. Købet føjer sig til den stribe af e-handelsselskaber, som Egmont Publishing har investeret i over de seneste år. De tæller bl.a. Outnorth, Jollyroom og Med24. Derudover har Egmont Publishing investeret i flere bureauer såsom S360, Ingager og Belong.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs