Watch Medier

Venturemarkedet rejser sig oven på coronachok

Aktiviteten i det danske venturemarked i de første otte måneder af 2020 viste sig at blive langt større, end mange forventede først på året. Statens vækstfond og digitale teknologier trækker op, siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i venturefonden Heartcore Capital.

Foto: HeartcorePR

Hvad der i første del af året lignede noget nær en nedsmeltning med udspring i den globale coronapandemi, synes også aktiviteten i det danske venturemarked i 2020 at have gjort de negative forudsigelser til skamme.

Mens 2019 var et rekordår, hvor ventureselskaberne investerede for omtrent fire mia. kr. i danske startups, og hvor en række virksomheder modtog betydelige beløb i de såkaldte late stage- investeringer, så peger meget på, at indeværende år bedømt på det samlede investerede beløb de første otte måneder vil flugte med 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

I et nyt regnskab oplyser Arriva Danmark, at den danske forretning skal sælges til en eller flere investorer. Dermed bekræftes forlydender om, at ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn, vil af med de danske aktiviteter.

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Ejerne af Det Danske Madhus - herunder stifterne og kapitalfonden Polaris - har solgt virksomheden til en familieejet tysk cateringvirksomhed. Det Danske Madhus er specialiseret i færdige måltider til ældre i de danske kommuner.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs