Watch Medier

Venturemarkedet rejser sig oven på coronachok

Aktiviteten i det danske venturemarked i de første otte måneder af 2020 viste sig at blive langt større, end mange forventede først på året. Statens vækstfond og digitale teknologier trækker op, siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i venturefonden Heartcore Capital.

Foto: HeartcorePR

Hvad der i første del af året lignede noget nær en nedsmeltning med udspring i den globale coronapandemi, synes også aktiviteten i det danske venturemarked i 2020 at have gjort de negative forudsigelser til skamme.

Mens 2019 var et rekordår, hvor ventureselskaberne investerede for omtrent fire mia. kr. i danske startups, og hvor en række virksomheder modtog betydelige beløb i de såkaldte late stage- investeringer, så peger meget på, at indeværende år bedømt på det samlede investerede beløb de første otte måneder vil flugte med 2018.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Maersk løfter sløret for design af metanolskibe

I fem år har Maersk arbejdet på at udvikle et nyt skibsdesign, som skal øge energi-effektiviteten i flåden med 20 pct. Otte skibe, der efter planen skal sejle på grøn metanol fra 2024, bliver de første.

Nu vil danske virksomheder betale dyrt for it-sikkerhed

Mens vindmølleproducenten Vestas slås om at få fat i egne data fra it-kriminelle, melder danske virksomheder sig klar til at betale – og endda betale dyrt – for it-sikkerhed. Fokus er nu på at forebygge angreb, og det er nyt, lyder det fra to toneangivende specialister.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs