Watch Medier

Falck-direktør om lyntest-markedet: "Vi forlader det i løbet af 2021"

Selv om et statsfinansieret marked med et mål om 100.000 daglige hurtigtest for covid-19 kan lyde som en guldrandet forretning, ser topchef Jakob Riis det hverken som en langvarig eller betydelig forretning for Falck.

Topchef i Falck, Jakob Riis, forklarer, at redningsvirksomheden kun er gæst på diagnostikmarkedet for antigentest på et kortvarigt visit, selvom selskabet på rekordtid er blevet en dominerende aktør. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Topchefen hos Falck har kunnet glæde sig over at være Danske Regioners første leverandør af antigentest, de såkaldte hurtigtest, mod covid-19, men han forventer, at statsfinansieringen tørrer ud inden sommer, og markedet derefter forsvinder helt i den sidste halvdel af 2021.

Derfor ser Jakob Riis ikke en guldrandet forretning foran sig for Falck, der som helt ny spiller på det diagnostiske marked ellers på rekordtid er blevet den største aktør inden for antigentest.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Axcel nupper endnu en it-virksomhed

Kapitalfonden Axcel har sat fingrene i endnu et dansk it-selskab. Denne gang er det en aktiepost på ca. 60 pct. i NTI Group, der er specialiseret i modellerings- og tegneprogrammer.

Vestas hiver strategiprofil op i direktionen

Thomas Alsbjerg hives fra Vestas’ udviklingsforretning helt op i direktionen, og samtidig etablerer mølleproducenten en ny funktion for digitale løsninger, som han skal lede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs