Watch Medier

Jakob Gudbrand og hans 75.000 kolleger leverer grej til at bekæmpe corona

Danske Jakob Gudbrand spiller som leder i den amerikanske laboratoriegigant Thermo Fisher Scientific en central rolle i kampen mod coronapandemien. Selskabet leverer både test og udstyr, og blandt kunderne er Astrazeneca, GSK, Pfizer, Sanofi og Novo Nordisk.

Jakob Gudbrand, President for Pharma & Biotech i Thermo Fisher Scientific | Foto: GN Store Nord / PR

Da coronavirussen meldte sin ankomst i det tidlige forår af 2020, ændrede det på alt, hvad Jakob Gudbrand havde forestillet sig skulle ske i den kommende tid.

Med base i Florida og som President for Pharma & Biotech i den amerikanske laboratoriegigant Thermo Fisher Scientific har han siden januar 2020 siddet med ansvaret for de største kunderelationer og den globale strategi inden for farma og biotek – en funktion, som med coronapandemiens hærgen hurtigt blev langt mere afgørende.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs