Watch Medier

Nemlig.com bygger jysk center til trecifret millionbeløb - 1000 job på vej

Distributionscenter i Aarhus til trecifret millionbeløb vil skabe omkring 1000 arbejdspladser hos netsupermarkedet Nemlig.com.

Nemlig.com åbner næste år et stort distributionscenter i Aarhus, som vil give kunder i Jylland og på Fyn flere muligheder for at få leveret varer. | Foto: PR/Nemlig.com

Onlinesupermarkedet Nemlig.com investerer et trecifret millionbeløb i et distributionscenter ved Aarhus.

Det oplyser Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Investeringen er virksomhedens største til dato. Der forventes at blive skabt 1000 nye job i forbindelse med det nye center. Det vil efter planen være klar til åbning i 2022.

Det nye center bliver på 30.000 kvadratmeter - svarende til lidt mere end fire fodboldbaner.

I dag pakkes alle Nemlig.com's varer fra et distributionscenter i Brøndby, hvor de køres ud til det meste af landet, men det nye center vil betyde, at kunder på Fyn og Jylland får flere tider at vælge imellem til levering af varer.

Nemlig.com har i dag 2000 ansatte. Alene i 2020 blev antallet af ansatte fordoblet.

Coronaudbruddet har givet stor medvind til Nemlig.com, da der har været en stor stigning i antallet af danskere, der handler dagligvarer på nettet.

I det seneste regnskabsår, der løb frem til udgangen af juli 2020 og dermed dækkede nedlukningen i foråret, steg Nemlig.com's omsætning 45 procent til 2,1 milliard kroner, hvilket er det højeste nogensinde.

Samtidig fik virksomheden sit første overskud siden opstarten i 2010.

Nemlig.com kan i dag levere til 84 procent af de danske husstande. Det gælder Sjælland, Fyn, Østjylland, dele af Midtjylland og dele af Syd- og Sønderjylland.

Nemlig.com dækker til gengæld ikke store dele af Vestjylland, dele af Nordjylland, den sydligste del af Jylland og Lolland og Bornholm.

 

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs