Watch Medier

Nemlig.com bygger jysk center til trecifret millionbeløb - 1000 job på vej

Distributionscenter i Aarhus til trecifret millionbeløb vil skabe omkring 1000 arbejdspladser hos netsupermarkedet Nemlig.com.

Nemlig.com åbner næste år et stort distributionscenter i Aarhus, som vil give kunder i Jylland og på Fyn flere muligheder for at få leveret varer. | Foto: PR/Nemlig.com

Onlinesupermarkedet Nemlig.com investerer et trecifret millionbeløb i et distributionscenter ved Aarhus.

Det oplyser Nemlig.com i en pressemeddelelse.

Investeringen er virksomhedens største til dato. Der forventes at blive skabt 1000 nye job i forbindelse med det nye center. Det vil efter planen være klar til åbning i 2022.

Det nye center bliver på 30.000 kvadratmeter - svarende til lidt mere end fire fodboldbaner.

I dag pakkes alle Nemlig.com's varer fra et distributionscenter i Brøndby, hvor de køres ud til det meste af landet, men det nye center vil betyde, at kunder på Fyn og Jylland får flere tider at vælge imellem til levering af varer.

Nemlig.com har i dag 2000 ansatte. Alene i 2020 blev antallet af ansatte fordoblet.

Coronaudbruddet har givet stor medvind til Nemlig.com, da der har været en stor stigning i antallet af danskere, der handler dagligvarer på nettet.

I det seneste regnskabsår, der løb frem til udgangen af juli 2020 og dermed dækkede nedlukningen i foråret, steg Nemlig.com's omsætning 45 procent til 2,1 milliard kroner, hvilket er det højeste nogensinde.

Samtidig fik virksomheden sit første overskud siden opstarten i 2010.

Nemlig.com kan i dag levere til 84 procent af de danske husstande. Det gælder Sjælland, Fyn, Østjylland, dele af Midtjylland og dele af Syd- og Sønderjylland.

Nemlig.com dækker til gengæld ikke store dele af Vestjylland, dele af Nordjylland, den sydligste del af Jylland og Lolland og Bornholm.

 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs