Watch Medier

Sydbank-topchef er klar på at købe flere banker

Fremtidige fusioner er dog betinget af, at Sydbank er det fortsættende institut, mener topchef Karen Frøsig, der ikke tror på "den fjendtlige overtagelse."

Karen Frøsig, topchef i Sydbank. | Foto: Tycho Gregers/Ritzau Scanpix

Sydbank annoncerede i oktober købet af Alm. Brand Bank for 1,8 mia. kr., og den Aabenraa-baserede bank er klar på flere fusioner. Sådan lyder meldingen fra Sydbank-topchefen, Karen Frøsig, i et interview med Børsen.

Det er dog en forudsætning, at Sydbank er det fortsættende institut i andre eventuelle fusioner, mener Karen Frøsig. Og så er det vigtigt, at den anden part selv er med på idéen, sådan som det var tilfældet med Alm. Brand-fusionen.

"Det var jo Alm. Brand Bank, der rakte ud i sektoren. Vi tror ikke på den fjendtlige overtagelse. Vi synes, at det er sjældent, at det lykkes, selvom det får meget omtale, mens det står på," siger Karen Frøsig til Børsen.

Sydbanks nye kundegebyr kan brede sig til andre banker

Banksalg medfører ekstraordinært udbytte til Alm. Brand-aktionærer 

Mere fra Watch Medier

Flere supermarkedskæder dropper Mobilepay

Prisen for at bruge Mobilepay ”stiger betragteligt” for butikkerne, lyder det fra Løvbjerg-kæden. Dagrofa lukker også for betalingsløsningen i Meny, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs