Watch Medier

Coronakrise har givet medvind til Maersks blockchain-sats

Maersks blockchain-sats Tradelens har fået momentum under coronakrisen. Kunderne har indset, at der var mange sorte huller i deres logistikkæder, siger Tradelens' topchef til Børsen.

Foto: Francois Lenoir/Reuters/Ritzau Scanpix

Coronakrisen har givet Maersks blockchain-sats Tradelens et rygstød, og det vil Tradelens lukrere på i år, skriver Børsen.

"Vi får masser af feedback, især pga. covid-19. Kunderne har indset, at der var mange sorte huller i deres logistikkæder, og at den manglende gennemsigtighed er kritisk, når så mange arbejder hjemmefra. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have alt data samlet ét sted, hvilket vi hjælper dem med," siger Tradelens' topchef Mike White til Børsen.

Mike White fortæller, at Tradelens i gennemsnit sparer kunderne 33 minutter på e-mail, telefonopkald og manuel sporing på en enkelt afskibning, og det hjælper kunderne med at reducere omkostningerne, øge visibiliteten og håndteringen af deres supply chains, fortæller han.

Tradelens har i dag omkring 200 parter tilknyttet platformen, heriblandt 135 havneterminaler og 11 rederier, der samlet sidder på over 50 pct. af den globale handel.

Søren Skou forventer vækst fra Maersks blockchain-sats i 2021

Havneselskab kobler 31 terminaler på Maersks digitale platform

Mere fra Watch Medier

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Underskud og formandsskifte i Gyldendal

Efter frasalg af den underskudsgivende bogstreamingtjeneste Chapter og en lavere indtjening på flere områder fik forlagshuset et underskud på næsten 60 mio. kr. i 2022. Næstformand overtager formandsposten ved næste generalforsamling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs