Watch Medier

Medejer vil udvide bornholmsk fibernet til resten af Danmark

Der er god mulighed for, at det bornholmske selskab Bornfiber kan få fat i andre dele af Danmark, efter at der er kommet nye ejere ombord, siger medejer til Berlingske.

Niels Zibrandtsen, der stiftede Global Connect, ejer fortsat 15 procent af Bornfiber. | Foto: PR

Niels Zibrandtsen ønsker, at Bornfiber, der netop er blevet købt af den engelske kapitalfond Icon Infrastructure, skal udbredes til resten af Danmark og Nordtyskland, skriver Berlingske.

Han ejer Zibra, der har solgt 85 pct. af Bornfiber til kapitalfonden, og som stadig ejer 15 pct. af det bornholmske fiberselskab.

Ifølge Niels Zibrandtsen har Bornfiber nu kapital til at rykke ud i resten af landet, og det kan både være i Udkantsdanmark eller i hovedstaden, hvor der stadig er mange steder med dårlig forbindelse, lyder det.

"Der er stadig mange lommer i Danmark. Kan vi finde og identificere dem med værdisættet fra Bornholm, kan vi godt konkurrere med el- og teleselskaberne, for de kikker efter den store skala. Vi kan levere en anden ydelse, hvor prisen ikke altid er det allervigtigste," siger Niels Zibrandtsen til Berlingske.

Læs mere her:

Engelsk kapitalfond investerer i bornholmsk fiberselskab 

Milliardærfamilie gør klar til internationalt sats med startupmiljø 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs