Watch Medier

Butikschefer i nye Coop 365-butikker kan tjene en million mere i løn

I fremtiden kan butikschefer i Coop 365 som del af nyt partnerprogram tjene op til 1 mio. kr. ekstra, hvis formår at løfte indtjeningen. Foreløbig er cheferne i de første 15 Coop 365-butikker med i partneraftalerne.

Foto: PR/Coop

Med en ny model, der skal få Coop 365 til at vokse i det danske detailmarked, kan butikscheferne og souscheferne indgå partneraftaler med detailkoncernen og som incitatement få op til 1 mio. kr. ekstra i løn, hvis de opnår økonomiske forbedringer, skriver Retailnews.

"Det giver ikke mening, at man skal være uddannet advokat eller revisor for at blive partner. Det bør man også kunne med en butiksuddannelse, hvis man er dygtig nok. Derfor indfører vi nu partnerskaber i Coop 365," siger Kræn Østergaard Nielsen, adm. direktør i Coop.

Alle butikschefer og souschefer i de 15 første Coop 365 butikker har tilsluttet sig aftalen, hvor der også følge en ny lederuddannelse med.

Coop-formand vil vinde tabt marked tilbage Fakta og Coop 365 får ny sortimentschef Fakta-chef: Flere Coop 365-butikker er på vej 

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs