Watch Medier

Butikschefer i nye Coop 365-butikker kan tjene en million mere i løn

I fremtiden kan butikschefer i Coop 365 som del af nyt partnerprogram tjene op til 1 mio. kr. ekstra, hvis formår at løfte indtjeningen. Foreløbig er cheferne i de første 15 Coop 365-butikker med i partneraftalerne.

Foto: PR/Coop

Med en ny model, der skal få Coop 365 til at vokse i det danske detailmarked, kan butikscheferne og souscheferne indgå partneraftaler med detailkoncernen og som incitatement få op til 1 mio. kr. ekstra i løn, hvis de opnår økonomiske forbedringer, skriver Retailnews.

"Det giver ikke mening, at man skal være uddannet advokat eller revisor for at blive partner. Det bør man også kunne med en butiksuddannelse, hvis man er dygtig nok. Derfor indfører vi nu partnerskaber i Coop 365," siger Kræn Østergaard Nielsen, adm. direktør i Coop.

Alle butikschefer og souschefer i de 15 første Coop 365 butikker har tilsluttet sig aftalen, hvor der også følge en ny lederuddannelse med.

Coop-formand vil vinde tabt marked tilbage Fakta og Coop 365 får ny sortimentschef Fakta-chef: Flere Coop 365-butikker er på vej 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs