Watch Medier

Danske Bank-kunder er historisk utilfredse

Mens Danske Banks kunder har reageret på bankens dårlige sager om dårlig investeringsrådgivning og ulovlig gældsinddrivelse, ligger Arbejdernes Landsbank i top i en ny måling af privatkunders syn på deres primære bank.

"Danske Bank er nået til et punkt, hvor kunderne ganske enkelt undrer sig over, hvad pokker det er for en tvivlsom virksomhed, som de er kunder i," mener administrerende direktør i Voxmeter, Christian Stjer, ifølge Finans. | Foto: Jens Dresling

Kunderne i Danske Bank er historisk utilfredse, men det skyldes ikke hvidvaskskandalen. Derimod reagerer kunderne på sagerne om dårlig investeringsrådgivning omkring produktet Flexinvest Fri og om ulovlig gældsinddrivelse.

Det skriver Finans på baggrund af en analyse fra analysehuset Voxmeter.

"Danske Bank er nået til et punkt, hvor kunderne ganske enkelt undrer sig over, hvad pokker det er for en tvivlsom virksomhed, som de er kunder i," mener administrerende direktør Christian Stjer fra Voxmeter ifølge Finans.

Voxmeter har i sin årlige måling for 2020 interviewet 62.000 danskere om deres primære bankforbindelse. Og her kommer Danske Bank ud med den laveste score af 20 banker, mens Arbejdernes Landsbank, Ringkjøbing Landbobank og Sparekassen Thy ligger i top tre.

"Jeg kan godt forstå vores kunder. Vi har haft tre kæmpesager, som alle har været dumme, og det giver et stort gok i nødden, men den nye ledelse har tydeligt signaleret, at nu skal der ryddes op, alle sten skal vendes, og alt skal frem i lyset, og det er det arbejde, som vi er i fuld gang med," siger Thomas Mitchell, der er privatkundechef i Danske Bank, til Finans.

Den svenskejede Handelsbanken kommer ind på en fjerdeplads i målingen, mens Jyske bank er nummer 10. Nykredit er nummer 12, Spar Nord er nummer 14, mens Sydbank og Nordea kommer ind som nummer 17 og nummer 18.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs