Watch Medier

Nordea: Tilbageslag hos Big Pharma kan åbne dørene for Bavarian Nordic

Forsinkelser og skuffende resultater på de store medicinalselskabers coronavaccine kan betyde godt nyt for den danske lægemiddelvirksomheds vaccineudvikling, mener medicinanalytiker.

Foto: Bavarian Nordic / PR

I takt med at flere store medicinalgiganter melder pas eller forsinkelse på deres vacciner, åbner det muligheder for partnerskaber til Bavarian Nordic, der endnu ikke har fundet finansiering til en potentiel vaccine mod covid-19. 

Det skriver Børsen på baggrund af et interview med medicinanalytiker i Nordea, Michael Novod.

"Nu hvor Merck er ude af covid-19 vaccinekapløbet og når Sanofi/GSK har lidt store tilbageslag i december, så kan det åbne partnermuligheder for nogle af de mindre spillere, herunder Bavarian Nordic," siger han på baggrund af sidste uges udmelding om, at Merck måtte smide håndklædet i ringen og melde ud, at deres vaccine ikke skabte de ønskede resultater.

Meldingen fra Merck kom i kølvandet på, at franske Sanofi og britiske GSK i december måtte fortælle, at deres fælles vaccinekandidat var forsinket pga. manglende resultater.

Testcentre for lyntest halveres - men flere testbiler kører ud

SSI har ikke taget imod tilbud om at fastslå coronavariant

Brancheorganisation tager afstand fra EU-greb: Det risikerer at bringe vaccine-leverancer i fare 

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs