Watch Medier

Rædselsår rammer hørekoncerns topledelse på lønnen

En betydelig del af lønnen til de øverste chefer i hørekoncernen WS Audiology er betinget af, hvor godt selskabet klarer sig. Og da coronapandemien har ført til milliardunderskud, betyder det et gevaldigt hak i chefernes lønudbetaling.

WS Audiology betalte 27,5 mio. kr. til de 12 personer i topledelsen, hvor Eric Bernard er adm.direktør. Det giver en gennemsnitlig lønpakke på 2,3 mio. kr. til hver. | Foto: WS Audiology / PR

Hvis julegaverne hjemme hos topcheferne i hørekoncernen WS Audiology sidste år var mindre end tidligere, er der en god forklaring på det.

En stor del af topledelsens samlede lønpakke er nemlig betinget af, hvor godt selskabet klarer sig på en række målbare resultater. Og da regnskabsåret 2019/2020 var præget af coronapandemiens negative konsekvenser med nedlukninger verden over, har det bon’et negativt ud på chefernes lønudbetaling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs