Watch Medier

696 erhvervskunder har forladt Jyske Bank efter revisorkrav

Efter at have fået brev fra Jyske Bank om, at de skal have en godkendt revisor for at kunne blive, har knap 700 erhvervskunder vendt banken ryggen.

Anders Dam, ordførende direktør i Jyske Bank | Foto: Jens Dresling

For at beskytte sig mod at blive brugt til hvidvask har Jyske Bank indført krav om, at bankens erhvervskunder skal have tilknyttet en godkendt revisor.

1. september sendte Jyske Bank derfor brev om dette ud til 2239 kunder, og af dem har 1524 indleveret dokumentation om revisor eller bevilget afvigelse, mens 696 har forladt banken. 19 kunder er på vej ud af banken eller mangler at indlevere dokumentation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs