Watch Medier

Michelin-restauranter rykker ind i Tivoli

To stjerneprydede restauranter vil til sommer være at finde som pop-up-restauranter i Tivoli i København.

Tivoli får to Michelin-resuranter ind i haven i en begrænset periode. | Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

Der er ekstraordinært stille i et corona- og vinterlukket Tivoli, men når det en gang bliver sommer, kommer der ny mad på menuen.

Ifølge en pressemeddelelse skal den københavnske restaurant AOC og restauranten Koks fra Færøerne hver islr have en såkaldt pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli fra 1. juni og frem til udgangen af august. Begge restauranter har aktuelt to Michelin-stjerner.

"Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid," udtaler Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Ud over de to midlertidige restaurantoplevelser har Tivoli i forvejen mere permanente Hotel Nimb, som tidligere også har været indehaver af en michelin-stjerne.

Svensk kæde åbner tredje restaurant i Danmark Letz Sushi i ny tilbagegang Tivoli lukker resten af året

Mere fra Watch Medier

Birkenstock solgt til Louis Vuitton-ejet kapitalfond

Det familiejede tyske skofirma Birkenstock er blevet solgt til en kapitalfond, som blandt andet den franske luksusvarekoncern LVMH står bag. Fonden menes at have betalt omkring 29 mia. kr. for lædersandalproducenten.

Tryg-ejer fastholder milliardoverskud trods svært coronaår

Tryghedsgruppen landede en ekstraordinær bundlinje i et ekstraordinært år. En stor del af pengene er øremærket forsikringsselskabet Trygs køb af britiske RSA's skandinaviske aktiviteter, men der bliver stadig råd til medlemsbonus og uddelinger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier