Watch Medier

Michelin-restauranter rykker ind i Tivoli

To stjerneprydede restauranter vil til sommer være at finde som pop-up-restauranter i Tivoli i København.

Tivoli får to Michelin-resuranter ind i haven i en begrænset periode. | Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

Der er ekstraordinært stille i et corona- og vinterlukket Tivoli, men når det en gang bliver sommer, kommer der ny mad på menuen.

Ifølge en pressemeddelelse skal den københavnske restaurant AOC og restauranten Koks fra Færøerne hver islr have en såkaldt pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli fra 1. juni og frem til udgangen af august. Begge restauranter har aktuelt to Michelin-stjerner.

"Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid," udtaler Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Ud over de to midlertidige restaurantoplevelser har Tivoli i forvejen mere permanente Hotel Nimb, som tidligere også har været indehaver af en michelin-stjerne.

Svensk kæde åbner tredje restaurant i Danmark Letz Sushi i ny tilbagegang Tivoli lukker resten af året

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs