Watch Medier

Michelin-restauranter rykker ind i Tivoli

To stjerneprydede restauranter vil til sommer være at finde som pop-up-restauranter i Tivoli i København.

Tivoli får to Michelin-resuranter ind i haven i en begrænset periode. | Foto: Per Lange/Ekstra Bladet

Der er ekstraordinært stille i et corona- og vinterlukket Tivoli, men når det en gang bliver sommer, kommer der ny mad på menuen.

Ifølge en pressemeddelelse skal den københavnske restaurant AOC og restauranten Koks fra Færøerne hver islr have en såkaldt pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli fra 1. juni og frem til udgangen af august. Begge restauranter har aktuelt to Michelin-stjerner.

"Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid," udtaler Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Ud over de to midlertidige restaurantoplevelser har Tivoli i forvejen mere permanente Hotel Nimb, som tidligere også har været indehaver af en michelin-stjerne.

Svensk kæde åbner tredje restaurant i Danmark Letz Sushi i ny tilbagegang Tivoli lukker resten af året

Mere fra Watch Medier

Onlinehandlen voksede til nye højder i 2023

Danskerne købte sidste år for 185 mia. kr. via ehandel, hvilket er ny rekord. Dansk Erhverv er bekymret for, at de danske ehandlere vil kunne mærke de to kinesiske webshops Shein og Temu. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs