Watch Medier

Nets indgår nordisk betalingsamarbejde med Paypal

Det bliver i fremtiden muligt at betale med amerikanske Paypal i de nordiske netbutikker, som benytter Nets' betalingsløsning.

Paypal bliver ifølge Nets brugt tredjemest af danskerne, når de handler på nettet. | Foto: Fabrizio Bensch/Reuters/Ritzau Scanpix

Nets har indgået et nyt partnerskab med den amerikanske e-handelstjeneste Paypal.

Det skriver Nets i en pressemeddelelse.

Med aftalen bliver Paypal gjort til en integreret betalingsmuligsmulighed på linje med Mobilepay, betalingskort og andre betalingsløsninger hos internetbutikker i Norden, der har en online betalingsløsning fra Nets, lyder det i meddelelsen.

"Det vil give kunderne en mere gnidningsløs online betalingsoplevelse og øge antallet af handler," udtaler Patrik Müller, der har titlen e-handelsekspert hos Nets, i meddelelsen.

Ifølge Nets er Paypal danskernes tredjemest benyttede betalingsmulighed, når de handler på nettet, overgået af betalingskortet og Mobilepay.

Landsret: Nets' kortgebyrer var urimelige og kunne sænkes 

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs