Watch Medier

Podcastplatform vil bruge frisk kapital på at styrke væksten men ikke i nye lande

80 mio. kr. har Podimo-medstifter Morten Strunge hentet i en ny runde kapitalrejsning. Pengene skal ikke bruges på at skubbe podcastplatformen ud i nye markeder, men på at udbygge fodfæstet i Danmark, Spanien og Tyskland og vokse på mandsskabsfronten.

Morten Strunge er medstifter af Podimo. | Foto: Mikkel Hørlyck

I en tredje runde siden lanceringen for godt halvandet år siden har Podimo for nylig hentet 80 friske millioner fra investorer. Flest penge i den nye kapitalrejsning kommer fra Chr. Augustinus Fabrikker - et datterselskab under Augustinus Fonden, der også er en af Gyldendals hovedaktionærer.

Podimo har siden begyndelsen haft tryk på kedlerne for at skabe hurtig vækst og få kunder om bord i den nye abonnementstjeneste for podcasts, som blev sendt i markedet på et tidligt tidspunkt, hvor der endnu var tvivl om, hvorvidt man kunne få brugere til at betale for lydformatet, der ellers typisk har været gratis. Ud over Danmark blev tjenesten derfor hurtigt også lanceret i Tyskland og Spanien for at opdyrke vækst.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Investor: Opgør med Totalkredit-aftalen vil åbne muligheder for Jyske Bank

Ud over at kunne få en større realkreditforretning vil det give Jyske Bank bedre muligheder for at købe konkurrenter, hvis der kommer ændringer i den aftale, der i øjeblikket sikrer, at 45 danske danske pengeinstitutter formidler realkreditlån fra Totalkredit. Det vurderer bankinvestor og aktieanalytiker Michael West Hybholt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs