Watch Medier

Nyt mobilselskab går i luften i dag

Det danske mobilmarked bliver fra i dag lidt tættere befolket, når det nye selskab Alka Mobil åbner. Det henvender sig dog kun til forsikringsselskabet Alkas kunder og til medlemmer af de tilknyttede fagforbund.

Direktør for Alka forsikring Frederik Sjørslev Søgaard. | Foto: PR/Tryg

En ny spiller på mobilmarkedet har meldt sin ankomst, og fra i dag kan kunderne tegne abonnement hos Alka Mobil.

Med en pris på 59 kr. om måneden for fri tale og 7 GB data i Danmark er det blandt de billigste alternativer på markedet. Det er dog ikke alle, som kan få adgang til abonnementet.

Det er tilgængeligt for omtrent 2,5 mio. danskere, nærmere bestemt Alka-kunder eller medlemmer af de 17 fagforbund, som forsikringsselskabet samarbejder med. Det gælder dog også for resten af deres husstand.

"Vi står i en anden situation end andre udbydere af mobiltelefoni. For os handler det ikke om at tjene penge på mobiltelefoni. Det drejer sig udelukkende om at kunne give vores kunder og forbundsmedlemmer nogle attraktive fordele, der gør dem glade, tilfredse og forhåbentlig loyale," udtaler direktør for Alka forsikring, Frederik Sjørslev Søgaard, i en pressemeddelelse.

Nyt mobilselskab vil nå 200.000 kunder i løbet af fire år 

Teleminister afviser kritik af 5G-auktioner 

Tænketank opfordrer politikerne til at suspendere ulovlig masselogning

Teleanalytiker tvivler på 5G-konkurrencefordel til TDC: Får ikke særlig stor betydning 

Mere fra Watch Medier

Teleselskaber betaler over 2 milliarder for nye frekvenser til 5G

Efter et langt tilløb er statens frekvensauktion, der får afgørende betydning for fremtidens 5G-udrulning, endeligt afsluttet. De store teleselskaber får næsten lige store andele af det værdifulde frekvensbånd og betaler over 2 mia. kr. for rettighederne.

Super League-boss: Udbryderliga kan ikke fortsætte

Projektet med European Super League har ingen fremtid, siger udbryderligaens medstifter, Andrea Agnelli fra Juventus. De seks engelske klubber i projektet plus nu også Atlético Madrid, Inter, Milan og Juventus er faldet fra.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier