Watch Medier

Danske Bank vil kompensere mindst 250 investeringskunder

Flere hundrede Danske Bank-kunder vil nu få kompensation af Danske Bank, fordi de har lidt uberettiget tab på deres investeringer, fordi deres investeringsprofiler ikke passede med deres aftaler.

Foto: Jens Dresling

Danske Bank har holdt møder med 400 investeringskunder og vil kompensere omkring 250 af disse kunder, da det er fastslået, at de har lidt uberettigede tab på deres investeringsaftaler.

Det skyldes, at der på grund af manuelle fejl ikke har været overensstemmelse mellem kundernes investeringsprofiler og deres aftaler.

Det fremgår af en opdatering fra banken vedrørende håndteringen af fejl i ældre kundesager.

Sagen om mulige fejl i investeringsaftaler blev oplyst af banken i oktober, og den omfattede i første omgang omkring 600 kunder.

Danske Bank mangler stadig at holde møde med de resterende 200 kunder for at sikre, at deres investeringsprofil og investeringsaftale matcher og for at afdække, om den gruppe kunder har lidt tab.

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs