Watch Medier

Templafy lander flot plads på Financial Times-liste

Den dansk it-virksomhed Templafy får en 122. plads på liste over de 1.000 hurtigst voksende europæiske virksomheder, skriver Berlingske.

Jesper Theill Eriksen, adm. direktør i Templafy. | Foto: Templafy/PR

Den danske it-virksomhed Templafy er kommet med på Financial Times' liste over de 1.000 hurtigst voksende europæiske virksomheder, skriver Berlingske.

Templafy, der udvikler dolumentstandarder - templates - til virksomheder, ligger på en 122. plads, hvilket er den bedste placering, en dansk virksomhed nogensinde har opnået på avisens liste.

"Produkt, mennesker og penge er grundlæggende de tre ting, der har været afgørende for os," siger Jesper Theill Eriksen, adm. direktør i Templafy, til Berlingske om årsagen til succesen.

Den danske virksomhed blev stiftet i 2014 og har i dag 700 virksomheder fordelt i hele verden som kunder.

Templafy indgår låneaftale med EU om knap 90 mio. kr. 

Templafy-boss gør klar til at flytte til USA 

Mere fra Watch Medier

Total Energies producerer 10 procent mere dansk olie og gas end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet varsler en stribe nye brønde over de næste år, men at få det enorme Tyra-felt op at køre igen har højeste prioritet.

Amazon-selskab åbner datacenter i København

Det amerikanske techselskab AWS har lanceret lokal cloud-infrastruktur i hovedstadsområdet af hensyn til kunder med behov for ultralav reaktionstid - bl.a. i gaming-branchen og finanssektoren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs