Watch Medier

Fagfolk: Viaplays prisstigninger afspejler knalddyre sportsrettigheder

Den markante prisstigning, som Viaplay lagde frem i denne uge, bunder i massive investeringer i drama og især sport og indvarsler både nye og dyrere tider på distributionsmarkedet, vurderer fagfolk.

Den engelske Premier League - her et billede fra kamp torsdag mellem Liverpool og Chelsea - er blandt de premium-sportsrettigheder, som Viaplay byder på. | Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Prisstigninger er set før på tv-markedet, men den stigning, som Nordic Entertainment Group (Nent) spillede ud med i ugens løb for streamingtjenesten Viaplay, var alligevel i en klasse for sig.

For abonnenter på sportsindholdet i pakken Viaplay Sport, der samtidig er udfaset og kun er tilgængelig for hidtidige abonnenter, og på Viaplay Total, stiger prisen med 110 kr. månedligt til hhv. 419 kr. og 449 kr. – altså godt 30 pct. Den mindste pakke, som indeholder film og serier, stiger med 20 kr. til 119 kr. månedligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Efter gaslæk: Endegyldigt slut med russisk gas til vinter

De mystiske gaslæk på Nord Stream 1 og 2 i Østersøen betyder, at energimarkedet nu må indstille sig på, at der ikke vil blive sendt russisk gas til Europa i år. Utænkeligt, at det ikke er et målrettet angreb, siger kilde til tysk avis.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs