Watch Medier

Coronakrisen har fået Viking Life-Saving til at fyre 300 medarbejdere

Omsætning og indtjening gik sidste år tilbage for Viking Life-Saving Equipment, der har sagt farvel til 300 ansatte, bekræfter selskabet over for ShippingWatch. Det svarer til, at hver tiende medarbejder.

Henrik Uhd Christensen, adm. direktør i Viking Life-Saving Equipment. | Foto: Viking Life Saving Equipment - PR

Efter rekordsomsætning i 2019 blev Esbjerg-selskabet Viking Life-Saving Equipment for alvor testet sidste år, der var hårdt præget af corona-pandemiens konsekvenser.

Omsætning og indtjening gik tilbage i 2020, fremgår det af Vikings 2020-regnskab, som netop er offentliggjort. I regnskabet omtales, at Viking derfor har måttet gennemføre en "organisationstilpasning". Der sættes dog ikke tal på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs