Watch Medier

TV 2 køber flere tensnisrettigheder - hepper på Clara Tauson og Holger Rune

TV 2 har forlænget rettighederne til at vise kvindernes WTA-tennisturneringer frem til 2026. I forvejen har selskabet købt tv-rettighederne til mændenes ATP-turneringer.

Clara Tauson vandt for nylig sin første WTA-turnering. | Foto: Alexandre Hergott/AFP/Ritzau Scanpix

De omkring 50 årlige WTA-turneringer, hvor den kvindelige tenniselite tørner sammen, vil være at finde på sportskanalen TV 2 Sport og streamingtjenesten TV 2 Play frem til 2026. Det skriver TV 2 i en meddelelse.

Mediet råder i forvejen over rettighederne til mændenes ATP-turneringer. TV 2 Sport-kanalchef Kristian Hyldgaard ser frem til muligheden for at kunne vise kampe med danske tennisprofiler.

"Med både WTA og ATP på TV 2's sportskanaler og TV 2 Play glæder vi os til at kunne følge de to store talenter Clara Tauson og Holger Rune de næste mange år. Det er helt i tråd med vores strategi om at fokusere på de store danske atleter på TV 2 Sport, og med TV 2 Play har vi mulighed for at vise flere turneringer og flere kampe på samme tid," siger Kristian Hyldgaard.

Alle WTA-turneringer vil blive vist på TV 2 Play, mens samtlige af Clara Tausons kampe vil blive vist på TV 2 Sport.

TV 2 har rettigheder til ATP-turningerne til og med 2023.

Mere fra Watch Medier

Gasprisen taber lidt højde

Tirsdagens kraftigt forhøjede gaspriser faldt ud på onsdagen lidt tilbage, men nervøsitetetn i markedet er fortsat til stede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs