Watch Medier

TV 2 køber flere tensnisrettigheder - hepper på Clara Tauson og Holger Rune

TV 2 har forlænget rettighederne til at vise kvindernes WTA-tennisturneringer frem til 2026. I forvejen har selskabet købt tv-rettighederne til mændenes ATP-turneringer.

Clara Tauson vandt for nylig sin første WTA-turnering. | Foto: Alexandre Hergott/AFP/Ritzau Scanpix

De omkring 50 årlige WTA-turneringer, hvor den kvindelige tenniselite tørner sammen, vil være at finde på sportskanalen TV 2 Sport og streamingtjenesten TV 2 Play frem til 2026. Det skriver TV 2 i en meddelelse.

Mediet råder i forvejen over rettighederne til mændenes ATP-turneringer. TV 2 Sport-kanalchef Kristian Hyldgaard ser frem til muligheden for at kunne vise kampe med danske tennisprofiler.

"Med både WTA og ATP på TV 2's sportskanaler og TV 2 Play glæder vi os til at kunne følge de to store talenter Clara Tauson og Holger Rune de næste mange år. Det er helt i tråd med vores strategi om at fokusere på de store danske atleter på TV 2 Sport, og med TV 2 Play har vi mulighed for at vise flere turneringer og flere kampe på samme tid," siger Kristian Hyldgaard.

Alle WTA-turneringer vil blive vist på TV 2 Play, mens samtlige af Clara Tausons kampe vil blive vist på TV 2 Sport.

TV 2 har rettigheder til ATP-turningerne til og med 2023.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs