Watch Medier

Ny ledelsesstruktur i Topdanmark skal trykke hierarkiet fladere og sætte turbo på 2025-mål

Topdanmark skal med sin udvidelse af koncernledelsen fra fire til ni direktører gøre strukturen fladere og samarbejdet lettere. Målet er leve op til selskabets 2025-plan om stærkere markedsposition og højere effektivitet.

Peter Hermann er adm. direktør i Topdanmark. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Landets næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, har netop udvidet koncernledelsen fra fire til ni personer. Adm. direktør i Topdanmark, Peter Hermann, hænger udvidelsen op på selskabets strategi om at øge sin markedsposition frem mod 2025.

"Jeg vil gerne sikre mig, at vi har kunderne endnu mere i centrum. Og når vi arbejder med det i Topdanmark, så lykkes det bedst, når vi samarbejder på tværs," siger Peter Hermann.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs